Foto: Ledarna/FKL

Womentor-adepter Framtidens kvinnliga ledare 2016!

Två av årets Womentor-adepter, och en tidigare, är med på listan Framtidens kvinnliga ledare 2016 – chefsorganisationen Ledarnas ranking över landets 75 främsta unga kvinnliga chefer som gör skillnad och visar på värdet av ett bra ledarskap. Vi gratulerar:

Tieto Christina Roitto Head of Projekt Management ADM

Christina Roitto, 33, Head of Project Management, Tieto

Tele2 Filippa Reima Head of Business Customer ServiceFilippa Reima, 32, Head of Business Customer Service, Tele2
chatarinam_600x482

Catarina Myhrman, 35, Head of Transmission & Datacom, Teracom

 

Om Framtidens kvinnliga ledare
Listan presenteras i år för tionde året av Ledarna i syfte att vända upp och ned på föreställningen om ledarskapet som en manlig arena, lyfta fram goda exempel och inspiratörer – moderna ledare. Kvinnorna på listan är inte bara goda förebilder för andra unga kvinnor utan för alla som sitter på en ledande position. För researcharbete och kvalitetssäkring av listan ansvarar Women Executive Search (WES). Läs mer och se hela listan.

Gruppfoto: FKL/Ledarna

Program

Medverkande företag 2018