Womentor 10 år firades av hundra IT-tjejer med makt!

De är Business Managers, Regionchefer, Direktörer, Group leaders, Heads of…, etc. etc. i bolag som Fujitsu, Telia, Microsoft, IP Only, Sogeti, Tieto, Tre och ÅF. De är kvinnor i ledande positioner med stort inflytande i en bransch som brottas med en låg andel kvinnor på alla positioner och en ännu lägre andel kvinnor på chefsposition. Torsdagen den 15 september samlades närmare hundra av dem i Stockholm för att fira att Womentor-programmet, som de alla någon gång varit adepter i, i år genomförs för tionde gången.

Sedan starten har ca 300 ledande, framgångsrika, inspirerande och imponerande kvinnor verksamma inom IT- och telekombranschen varit adepter i Womentor. Det tyckte vi var värt att fira och uppmärksamma lite extra med en festkväll för tidigare och nuvarande adepter. Under kvällen bjöds det på mat, dryck och inspiration – Nour El Refai stod för uppskattad moderering och underhållning – men framförallt på en unik möjlighet att träffa och hinna prata med nya och gamla bekantskaper och branschkollegor i Womentor-nätverket.

Karin Anne-Marie o Nour womentor 10 år
Karin Ahlström Ardida, Anne-Marie Fransson IT&Telekomföretagen, Nour El Refai.
Bilder deltagre womentor 10 år 2
Evelita Zakaityte Agero adept 2016, Charlotta Andersson Tele2 adept 2015, Maria Green Microsoft adept 2016.
Adepter på scen Womentor 10 år
Pernilla Nissler Tele2 adept 2014, Ulrika Holmbring IFS adept 2010 och Womentorpristagare 2014, Therese Sinter Sogeti adept 2008 och Womentorpristagare 2013, Malin Anglert Telia Sverige adept 2012.

Bilder deltagare womentor 10 år 1

Kollagewomentordagen2016
Foto: Åsa Ellsäter

Fler bilder hittar du här på IT&Telekomföretagens Facebooksida!

Program

Medverkande företag 2018