Womentordagen

21 september 2017
 

Den årliga Womentordagen syftar till att ge alla Womentor-alumner ett tillfälle att få inspiration och insikter om ledarskap, och att erbjuda en möjlighet till givande möten.

En riktigt bra ledare är någonting man blir – om man anstränger sig. Det sker enligt samma principer som utvecklingen av experter inom alla andra områden. Man räknar med att det tar minst 10 år av fokuserad träning för att bli riktigt duktig. Det räcker förstås inte bara att hålla på länge. För att bli riktigt duktig krävs att man ser till att skaffa sig de erfarenheter som faktiskt är relevanta och att man har viljan att lära.

Deltagarna kommer att ges insikter om vad ledare och verksamheter kan utveckla och hur det kan göras. Under workshopen varvas vetenskapliga rön med diskussioner utifrån deltagarnas egna erfarenheter. Workshoppen leds av Karin Ahlström, Ardida, och du kommer att få möta två erfarna ledare, Karin Schreil Jonsson, vd för Fujitsu Sverige och Hélène Barnekow, vd för Telia Sverige som delar med sig av sina personliga erfarenheter och insikter om ledar- och ledarskapsutveckling.

Tid: Torsdagen den 21 september kl. 14.30 – 18.00
Plats: First Hotel Norrtull, Stockholm

Program:

14.30 Fika och registrering

15.00 Välkommen!
Sofia Yngwe, Kommunikationschef IT&Telekomföretagen

15.10  Ledar- och ledarskapsutveckling – ett fokuserat lärande
Karin Ahlström, Ardida

17.00 Att växa som ledare – personliga betraktelser

Karin Schreil Jonsson, vd Fujitsu Sverige

Hélène Barnekow, vd Telia Sverige

18.00  Avslut

 

 

Varmt välkommen till Womentordagen 2017!

Medverkande företag

Värdföretag

Medverkande företag